Ingredienten:
500 gr witlof
2 eieren
150 ml melk
peper/zout
ketjap
lepeltje mosterd
geraspte kaas
klein beetje boter
Bereiding:
Halveer de witlof en snijd de harde kern eruit
dan braden in een klein beetje boter in de hapjespan
Maak intussen de saus
Klop de eieren los met de melk
Voeg peper/zout,ketjap,mosterd toe
Roer alles goed door met de garde
Wanneer de witlof bijna gaar is ,schenk je de saus erover en laat dit rustig stollen
Dit gaat het beste met en deksel op de pan
Strooi de geraspte kaas erover voor dat de saus helemaal is gestold.
Witlof uit de pan met ei
-
- Site Admin
- Berichten: 10912
- Lid geworden op: 17-01-2010 16:02
- Lydie
- Berichten: 9180
- Lid geworden op: 18-01-2010 20:43
-
- Site Admin
- Berichten: 8566
- Lid geworden op: 17-01-2010 19:58