Hachee
3 uien
3 laurierblaadjes met 6 hele kruidnagelen
100-150 Bakboter
500 gram riblappen in dobbelsteentjes snijden met zout en peper
Scheutje azijn 2 eetlepels ongeveer
Als het vlees bruin is dan na 30 minuten ongeveer 5 cm van die Friese kruidkoek, merk euroshopper ( maakt niet uit welke friese koek) in kleine stukjes doen en laten meesmelten in de jus. Nog wat water erbij tot je het ook lekkere dikte krijg.
Hachee
Terug naar “Wat zullen we eten vandaag”
Ga naar
- beheerdersforum
- ↳ beheer en moderatorsforum
- ↳ beheer en moderatorsforum
- herinnerings plekje
- ↳ Herinnerings plekje
- ↳ beterschaps wensen
- KOFFIEKLETS
- ↳ THEE EN Koffieklets
- Prikbord
- ↳ prikbord
- humor corner
- ↳ humor corner
- computer vragen
- ↳ Computer corner
- Eigen plekje
- ↳ hier je eigen plekje
- In liefdevolle herinnering
- ↳ in liefdevolle herinnering
- Foto/hoekje kleinkinderen
- ↳ Foto/ hoekje kleinkinderen
- spreuk van de dag
- ↳ spreuk van de dag
- Roddel rubriek
- ↳ roddel Rubliek
- Recepten
- ↳ Wat zullen we eten vandaag
- jeugd memories
- ↳ Jeugd memories
- ↳ in gesprek met
- thema van de dag
- ↳ themadag
- spelletjes Paleis
- ↳ Speel Weide
- fotografie
- ↳ fotografie
- Verjaardagen ook kleinkinderen
- ↳ Verjaardag
- middag editie
- ↳ middag kransje