ingredienten:
-1 pakje Honig Mix voor hachee
-250 g champignons,in plakjes
-75 g magere spekblokjes
-400 gr magere runderlappen in blokjes
-1 winterwortel,in plakjes
-1 teentje knoflook
-2 uien,gesnipperd
-5 dl rode wijn
bereiding:
-verhit boter of olie in een pan en bak de spekblokjes rondom knapperig krokant
-fruit de uien en knoflook mee voor lekkr veel smaak
-schep alles uit de pan en bak het rundvlees in de achtergebleven olie mooi goudbruin
-giet nu lekkre volle rode wijn langzaam over het vlees
-voeg daarna het ui-spekmengsel weer toe,samen met plakjes wortel.
stoof het vlees nu verder langzaam in 2 uur gaar
-voeg 20 minuten voor het einde de champignons,de Honig Mix voor Hachee en 5 dl.
water toe en laat het nog even heerlijk doorsudderen.
-serveer met rijst of aardappelpuree
boeuf bourguignon
- joke56
- Berichten: 9475
- Lid geworden op: 17-01-2010 15:13
-
- Site Admin
- Berichten: 19455
- Lid geworden op: 06-01-2010 12:24
- joke56
- Berichten: 9475
- Lid geworden op: 17-01-2010 15:13